Verzending en bezorging

Bij ons is het mogelijk om je online bestelling thuis te laten bezorgen of op te halen bij ons op kantoor. Onze klantenservice medewerkers staan altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden of persoonlijk advies te geven.

Op werkdagen voor 18:00 uur besteld, is volgende dag in huis.
Voor 18:00 uur besteld en je hebt je bestelling op werkdagen de volgende dag al in huis. Geen zin om de hele dag op de postbode te moeten wachten? Geen probleem! TelefoonGigant werkt samen met PostNL.

Je ontvangt dus altijd een Track & Trace code, zodat je precies kunt zien op welk moment van de dag je pakketje bij jou afgeleverd wordt.

Levertijd op voorraad:

Bestel voor 18:00 uur

      -

Eerste bezorging op:

maandag

 

dinsdag

dinsdag

 

woensdag

woensdag

 

donderdag

donderdag

 

vrijdag

vrijdag

 

zaterdag

zaterdag

 

dinsdag

zondag

 

dinsdag

 

Ben je onverwacht niet thuis? Dan wordt jouw pakketje (indien mogelijk) afgegeven bij de buren of de bezorger komt de volgende dag nog een keer langs. Wil je dat liever niet? Dan kun je ook jouw pakketje ook ophalen in 1 van onze shop-in-shops of bij een servicepunt van PostNL.

Gratis verzending(!)
Wij hanteren geen verzendkosten. Je betaalt dus niets extra’s om jouw bestelling te laten bezorgen. Dus ook niet als in België woont! En zelfs niet als jij jouw pakketje al de volgende dag aan huis bezorgd wilt hebben. Op werkdagen voor 18:00 uur besteld, is altijd de volgende dag gratis thuisbezorgd.

 

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected] Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met [email protected] Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.”

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.