Een refurbished iPhone is een gebruikte smartphone van Apple die 100% is nagekeken, hersteld en schoongemaakt. Hierdoor is de iPhone weer klaar voor nieuw gebruikt. Je kunt flink besparen door te kiezen voor een iPhone die refurbished is, zonder in te leveren op kwaliteit. Daarnaast heb je een ruimere keuze doordat ook geliefde oude modellen beschikbaar zijn. Bekijk ons ruime aanbod aan refurbished iPhones en vind een toestel dat bij je past!...Lees meer

Een refurbished iPhone is een gebruikte smartphone van Apple die 100% is nagekeken, hersteld en schoongemaakt. Hierdoor is de iPhone weer klaar voor nieuw gebruikt. Je kunt flink besparen door te kiezen voor een iPhone die refurbished is, zonder in te leveren op kwaliteit. Daarnaast heb je een ruimere keuze doordat ook geliefde oude modellen beschikbaar zijn. Bekijk ons ruime aanbod aan refurbished iPhones en vind een toestel dat bij je past!

Een refurbished iPhone kopen bij TelefoonGigant.nl

Ben je op zoek naar een mooie iPhone die goed functioneert, en dat voor een scherpe prijs? Dan ben je bij TelefoonGigant aan het juiste adres. Onze refurbished iPhones zijn van hoge kwaliteit en worden snel geleverd. Daarnaast hechten we veel waarde aan een goede service. Heb je een vraag dan kun je altijd contact met ons opnemen, en ook over retourneren doen we niet moeilijk. Daarnaast bieden we standaard 2 jaar garantie op al onze smartphones. Klinkt goed toch?

Als je een refurbished iPhone koopt is het natuurlijk het belangrijkst dat deze goed functioneert. Om deze kwaliteit te waarborgen doorlopen we altijd de volgende 4 stappen voor dat onze iPhones de deur verlaten:

 1. Controleren – Al onze iPhones worden bij binnenkomst door onze technici gecontroleerd
 2. Renoveren – Wanneer er defecte onderdelen zijn, worden deze vervangen voor nieuwe
 3. Reinigen – Wanneer het toestel 100% technisch in orde is, wordt hij volledig gereinigd
 4. iPhone als nieuw – Aan het einde van dit proces is het toestel weer als nieuw*!

*Voor onze toestellen hanteren we 3 classificaties voor de conditie: Gebruikt, Goed en Als nieuw. In alle gevallen worden bovenstaande stappen doorlopen en krijg je een 100% goed werkende telefoon. Kies je echter voor een gebruikte conditie, dan kunnen er lichte gebruikssporen op het toestel aanwezig zijn. Denk aan een krasje of deukje in de behuizing of op het scherm. Deze telefoons worden dan ook goedkoper aangeboden.

Wat is een refurbished iPhone?

Hoewel refurbished telefoons enorm aan populariteit winnen, is het nog niet voor iedereen helder wat een refurbished iPhone precies is. Refurbished is het Engelse woord voor gereviseerd. Gereviseerd komt van het woord 'revisie' en betekent: 1. herziening, en 2. het nakijken en zo nodig herstellen van machines. Bron: van Dale. Of te wel: een refurbished iPhone is een Apple telefoon die volledig nagekeken, hersteld en schoongemaakt is voor nieuw gebruik. Als je kiest voor een refurbished product van een betrouwbare leverancier bespaar je geld zonder in te leveren op kwaliteit. Dit geldt niet alleen voor een iPhone, maar ook voor een iPad, MacBook of MacBook Pro. Naast Apple zijn er ook gereviseerde producten van andere elektronica merken te vinden. 

Soorten refurbished iPhones

De ene iPhone is de andere niet! Apple heeft de afgelopen jaren meerde soorten iPhones op de markt gebracht. Misschien zoek je een eenvoudig toestel die je enkel voor werk gebruikt naast je privé telefoon. Dan volstaat een goedkope iPhone X met niet al te veel geheugen prima. Het kan ook zijn dat je een snelle iPhone 14 Pro wil met geweldige camera, bionic chip en gezichtsherkenning. Hier kun je uitgebreid mee gamen, internetten, streamen en actief zijn op social media. Kortom: voor ieder wat wils.

Ons refurbished aanbod van de Apple iPhone

Als er een nieuwe iPhone op de markt verschijnt, duurt het logischerwijs even voordat het toestel ook beschikbaar is als iPhone refurbished. We proberen altijd direct voorraad in te kopen zodra nieuwe modellen beschikbaar zijn. Dit is ons huidige aanbod aan iPhones:

Let op: van deze toestellen zijn veelal meerdere versies beschikbaar. Denk aan iPhone Mini, Pro, of Plus. Het verschil in deze varianten zit hem onder andere in de grootte van het toestel, het aantal inch van het scherm, de snelheid van de chip en de kwaliteit van de camera. Daarnaast is iedere iPhone ook weer beschikbaar in verschillende kleuren en hoeveelheid geheuben (GB).

Waarom refurbished een duurzame keuze is

De keuze voor refurbished producten wordt veelal gemaakt om kosten te besparen, zonder in te leveren op kwaliteit en gebruiksgemak. Toch is er nog een andere belangrijke reden waarom je voor een iPhone kan kiezen die gereviseerd is: het is een duurzame keuze. Doordat je een gebruikte iPhone koopt worden alle onderdelen en materialen in de telefoon hergebruikt. Hier zitten ook veel zeldzame metalen in waarvan de aarde niet een eindeloos aanbod heeft. Zodoende hoeven er geen nieuwe materialen gedolven en vervaardigd worden om een nieuwe iPhone te produceren. 

De hoeveelheid elektronisch afval wordt verminderd en de aarde wordt minder uitgeput. Daarnaast hoeft het productieproces niet opnieuw doorlopen te worden wat aanzienlijk scheelt in de CO2 uitstoot. Als je er over nadenkt zou eigenlijk elke iPhone een tweede leven verdienen! Door bij ons een iPhone te kopen betaal je dus niet enkel een normale prijs, maar ben je ook goed voor moeder aarde.

Het verschil tussen een refurbished toestel een een tweedehands iphone

Refurbished wordt nog wel eens verward met tweedehands. Toch zit hier een belangrijk verschil tussen: een tweedehands iPhone wordt in principe niet nagekeken voor verkoop. Vaak geven tweedehands aanbieders aan dat de iPhone 'nog werkt', maar daarmee weet je bijvoorbeeld niet of de telefoon stabiel draait, het scherm snel reageert en of de capaciteit van de batterij nog goed is. Bij refurbished is dat anders. Een refurbished iPhone is uitgebreid onderzocht door specialisten, en zo nodig herstelt van defecten of onderdelen worden vervangen. Daarnaast is de iPhone uitvoerig schoongemaakt waardoor hij weer helemaal fris en fruitig aanvoelt. Als gebruiker heb je dus de ervaring van een nieuwe iPhone, in plaats van een tweedehands iPhone.

Een refurbished iPhone kopen?

Als je op zoek bent naar een nieuwe smartphone en je uitgebreid hebt ingelezen, is de kans groot dat je uitkomt bij een refurbished iPhone. We hebben er alle vertrouwen in dat je in ons uitgebreide aanbod aan refurbished iPhones een toestel gaat vinden dat bij je past. Bedenk goed wat voor Apple iPhone je wil. Hierbij is het vooral belangrijk om te kijken naar de snelheid, de hoeveelheid inch van het scherm, de camera en bovenal het aantal Gigabytes van de opslag. Bedenk je vervolgens in hoeverre de iPhone gebruikt mag zijn (nieuwstaat of lichte sporen) en welke kleur je aanspreekt (goud, zilver, zwart, wit of juist rood of paars). Binnen elke categorie hebben we mooie telefoons voorradig die we snel kunnen leveren. De prijzen die worden getoond zijn incl. btw.

Voordelen van een gereviseerde iPhone

Zoals je hebt kunnen lezen zitten er een hoop voordelen aan een refurbished iPhone:

 • Je bespaart aanzienlijk ten opzichte van de nieuwprijs van een iPhone
 • Er is een ruime keuze aan modellen en varianten beschikbaar
 • Een refurbished iPhone heeft minder effect op het milieu dan een nieuw toestel

Daarnaast zitten er ook mooie voordelen aan het bestellen van een iPhone bij TelefoonGigant:

 • Je ontvangt gratis accessoires bij je iPhone, zoals een oplader, screenprotector en hoesje
 • De iPhone bevat een gloednieuwe of als nieuwe batterij
 • De telefoon is gereviseerd door Apple experts in onze moderne faciliteit
 • Eigen voorraad, dus je iPhone is direct leverbaar
 • Voor 18:00 besteld, morgen in huis(gratis verzonden)
 • 24 maanden garantie, ook op de accu!

Je kunt je goedkope iPhone dus eenvoudig bestellen op onze webshop. Je zal je nieuwe telefoon in een mum van tijd in huis hebben zodat je er snel van kunt genieten. Uiteraard is een iPhone ook het ideale cadeau voor je partner, kinderen of goede vriend. Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten!

De garantie op al onze refurbished iPhones

We bieden 2 jaar fabrieksgarantie op al onze toestellen. Dit biedt bescherming tegen defecten van de iPhone bij normaal gebruik. Als je iPhone binnen deze periode problemen heeft, repareren we het toestel of ruilen we hem om voor een andere telefoon. Dit doen we snel en zonder kosten voor jou!