Van duur naar heel veel voor je poen met TelefoonGigant.nl

Smartphones we kunnen niet meer zonder. Jaarlijks worden er wereldwijd dan ook bijna twee miljard mobiele devices geproduceerd. Om over de onnodige elektronische afvalberg nog maar te zwijgen. Dat is een enorm zware én onnodige aanslag op ons milieu. Dat kan anders, vinden wij!

In elk device zit een nieuw device

Wij geloven in een betere wereld, waarbij het streven naar duurzaamheid een belangrijke voorwaarde is. We willen de torenhoge elektronische afvalberg en de CO2-voetafdruk verkleinen. Hoe we dat doen? Refurbished! Devices met technische defecten of uit een inruilprogramma kunnen nog uitstekend een tweede ronde mee. Tijdens ons refurbishment-proces brengen we deze devices terug in technische nieuwstaat, om ze vervolgens voor een schrikbarend scherpe prijs opnieuw te verkopen.

 

Bekijk de Co2-besparing per refurbished iPhone

Refurbished iPhone

CO2-besparing

Refurbished iPhone 6S (Plus)

54 kg (63 kg)

Refurbished iPhone SE

45 kg

Refurbished iPhone 7 (Plus)

56 kg (67 kg)

Refurbished iPhone 8 (Plus)

57 kg (68 kg)

Refurbished iPhone X

79 kg

Refurbished iPhone XR

62 kg

Refurbished iPhone XS

70 kg

Refurbished iPhone 11

72 kg

Refurbished iPhone 11 Pro

80 kg

Refurbished iPhone SE 2020

57 kg

Refurbished iPhone 12 Mini

64 kg

Refurbished iPhone 12

70 kg

Refurbished iPhone 13 Mini

62 kg

Refurbished iPhone 13

68 kg

Refurbished iPhone 13 Pro

69 kg

Refurbished iPhone SE 2022

55 kg

 

Dít is waarom refurbished duurzaam en circulair is!

Devices krijgen een tweede leven

We controleren, renoveren en reinigen devices op een professionele manier. Zo is het device helemaal gebruiksklaar voor een nieuwe eigenaar en krijgt het een tweede leven. En misschien zelfs wel een derde leven! Op deze manier dragen we bij aan een circulaire economie.

Onderdelen krijgen een juiste bestemming

Als we onderdelen kunnen hergebruiken, doen we dat! Kunnen wij onderdelen niet hergebruiken of zijn devices niet meer te repareren? Dan worden ze door externe partijen opgekocht voor de onderdelen óf gerecycled. We gooien dus echt niets weg. Op deze manier zorgen we dat er geen onnodige belasting op het milieu ontstaat.

Van het device dat je hebt naar het device dat je wilt

Ben je uitgekeken op je device? Ruil hem in bij TelefoonGigant.nl De kans is groot dat een ander er nog wel wat mee kan. Als het device in goede staat is en bij ons in aanmerking komt voor inruiling, zorgen we ervoor dat het een nieuwe eigenaar krijgt. Jij kunt je contante uitbetaling gebruiken als korting op je nieuwe refurbished device. Zo doen we voor het milieu samen iets goed en gaan we van duur naar duurzaam.