Test
Betaalmogelijkheden

TelefoonGigant.nl biedt vier verschillende betaalmogelijkheden aan, die allemaal kosteloos zijn in gebruik.

  1. iDeal
  2. Bancontact/Mister Cash
  3. Creditcard (VISA of MasterCard)
  4. Overboeking

1. iDeal (Nederland)

iDeal is de meest gekozen online betaalmethode in Nederland. Met iDeal kun je eenvoudig, veilig en vertrouwd online betalen via de Mobiel Bankieren-app of de internetbankieromgeving van je eigen bank. ABN AMRO, ASN Bank, bunq, ING, Knab, Moneyou, Rabobank, RegioBank, Revolut, SNS, Svenska Handelsbanken, Triodos Bank en Van Lanschot zijn de deelnemende banken.

2. Bancontact/Mister Cash (België)

Indien je bankiert via een Belgische bank, kun je gebruik maken van Bancontact/Mister Cash. Dit is de meest gebruikte betaalmethode in België en een snelle en veilige manier om je online betaling af te ronden. ABK Bank, Argenta, AXA Bank, Bank J. Van Breda, Belfius, Beobank, BNP Paribas Fortis, bpost bank, CBC Banque, CPH Banque, Crelan, Deutsche Bank, Fintro, Hello Bank, ING België, KBC Bank, Keytrade Bank, Nagelmackers, Record Bank en VDK Spaarbank zijn de deelnemende banken.

3. Creditcard (achteraf betalen)

Liever achteraf betalen met je creditcard? Dat is mogelijk met MasterCard, Maestro en Visa. Zodra je creditcardgegevens zijn gecontroleerd, wordt je bestelling diezelfde dag nog verstuurd. Met betalen via creditcard ben je verzekerd via je creditcardmaatschappij. Wanneer je kiest voor de betaalmethode creditcard, wordt deze pas belast na levering van de producten.

4. Overboeking

Het is óók mogelijk om je bestelling te betalen door middel van een overboeking. Je maakt dan zelf het openstaande bedrag over naar het rekeningnummer van TelefoonGigant.nl. Vermeld bij overboeking altijd het ordernummer van je orderbevestiging.

  • Ten name van: Dutch Certified Phone BV
  • IBAN: NL83INGB0100512836
  • BIC: INGBNL2A

Een overboeking wordt automatisch verwerkt binnen 48uur. Gedurende deze overboektijd is het bestelde product niet voor jou gereserveerd. Het kan dus voorkomen dat het product niet meer voorradig is, nadat de betaling bij ons is verwerkt. indien je een 100% leveringsgarantie wilt en belang hecht aan een snelle levering, adviseren we je om een van de andere betaalmethodes te kiezen.

Heeft een overboeking toch je voorkeur en is het product niet meer op voorraad? Dan neemt onze Servicedesk contact met je op voor een passende oplossing. Dit kan bestaan uit een latere levering, keuze voor een alternatief of terugstorten van je betaling.

Veilig betalen

Om te zorgen dat alle betalingen veilig verlopen, maken wij gebruik van een beveiligde internetverbinding. Deze verbinding wordt automatisch tot stand gebracht zodra je onze website bezoekt. Hiermee worden alle betalingsgegevens versleuteld verstuurd. Je herkent onze veilige SSL-verbinding aan het gesloten hangslot in de adresbalk.