Voor 18:00 besteld, morgen in huis
Écht de aller laagste prijs!
2 jaar garantie, ook op accu
Gratis verzending NL en BE
95% beveelt ons aan
9.4 tm-wwk
Hoe wij te werk gaan
1ControlerenAl onze iPhones worden bij binnenkomst door onze technici gecontroleerd.
2RenoverenWanneer er defecte onderdelen zijn, worden deze vervangen voor nieuwe.
3ReinigenWanneer het toestel 100% technisch in orde is, wordt hij volledig gereinigd.
4iPhone als nieuwAan het einde van dit proces is het toestel weer als nieuw en klaar voor jou!
Voor 18:00 besteld, morgen in huis
Écht de aller laagste prijs!
2 jaar garantie, ook op accu
Gratis verzending NL en BE

Refurbished telefoons van hoge kwaliteit

Een telefoon is al lang niet meer een apparaat waar we enkel mee bellen; het is een essentieel onderdeel geworden van ons dagelijks leven. Je verwacht er dan ook veel van: je moet er makkelijk mee kunnen communiceren, mooie foto's mee kunnen maken en snel mee kunnen streamen. Hierdoor zijn telefoons de afgelopen jaren in heuse computers veranderd. Uiteraard hangt er aan al deze functionaliteiten van moderne smartphones een prijskaartje...

Veel voor weinig? Het kan met refurbished

Je kunt nog steeds voor een paar tientjes een telefoon op de kop tikken, maar dan krijg je een plastic toestel waar je enkel mee kunt bellen en sms'en. Misschien handig voor je tante op leeftijd die niets van technologische ontwikkelingen moet hebben, maar niet voor jou! Als je een smartphone wil hebben waarmee je alles kunt doen wat je tegenwoordig van een telefoon kunt verwachten, ben je al snel honderden euro's kwijt. 

Gelukkig is er een slimme manier om op deze kosten te besparen: refurbished telefoons.

Refurbished telefoons zijn oude toestellen die volledig zijn opgeknapt zodat ze opnieuw gebruikt kunnen worden. Het zijn in feiten tweedehands telefoons, met het verschil dat ze 100% nagekeken zijn voor verkoop. Ze functioneren dus als nieuw en zijn netjes schoongemaakt zodat je niet het gevoel hebt dat je de telefoon van een ander in de hand hebt. Afhankelijk van de conditie waar je voor kiest kan een refurbished smartphone een krasje bevatten, maar dat is voor de gemiddelde gebruiker niet storend. Doordat dit gereviseerde toestellen zijn bespaar je al snel een hoop geld op de aanschaf. Slim!

De refurbished iPhones van TelefoonGigant

Bij TelefoonGigant zijn we gespecialiseerd iPhones. Een refurbished iPhone is een toestel van Apple dat volledig is nagekeken, hersteld en schoongemaakt voordat we hem weer verkopen. De reden dat wij enkel Apple telefoons aanbieden en geen andere merken zoals Samsung, is dat Apple een duidelijk en overzichtelijk aanbod heeft aan telefoons. Hierdoor kennen we elke smartphone door en door zodat we zeker weten dat jij een volledig en goed werkend toestel krijgt. Wel zo fijn toch?

Garantie op al onze refurbished smartphones

Ondanks dat het om refurbished producten gaat, bieden we gewoon 2 jaar fabrieksgarantie op al onze telefoons. Dit biedt bescherming tegen defecten van het toestel bij normaal gebruik. Als je smarphone binnen deze periode problemen heeft, repareren we het toestel of ruilen we hem om voor een andere telefoon. Dit doen we snel en zonder kosten voor jou!