Voor 18:00 besteld, morgen in huis
Écht de aller laagste prijs!
2 jaar garantie, ook op accu
Altijd volledig gratis verzending
95% beveelt ons aan
9.4 tm-wwk
Refurbished iPhone kopen

Refurbished iPhone kopen

0 reactie minuten lezen

Refurbished iPhone kopen

Introduction

Waarom een refurbished iPhone kopen? Nu de technische wereld voortdurend verandert, vraag je je misschien af of het tijd is om je telefoon te upgraden. Een refurbished iPhone kan precies zijn wat je nodig hebt om het maximale uit je toestel te halen. Hier zijn enkele voordelen van het kopen van een refurbished iPhone:

Waarom kopen van refurbished apparaten

Wanneer u refurbished toestellen koopt, bespaart u geld. Gereviseerde apparaten zijn zo goed als nieuw, maar de fabrikant heeft ze gerepareerd en opnieuw op de markt gebracht tegen een lagere prijs dan wanneer u een nieuwe koopt.

Je kunt een iPhone krijgen voor minder dan de helft van de prijs van een nieuwe door hem refurbished te kopen bij Apple of andere retailers die deze service aanbieden. De garantie op deze telefoons beschermt u tegen materiaal- en fabricagefouten gedurende 90 dagen na aankoop.

De voordelen van refurbished iPhone kopen

  • Kostenbesparing: Het kopen van refurbished is een geweldige manier om geld te besparen. U kunt een iPhone die eerder is eigendom van en gebruikt, maar het werkt nog steeds net zo goed als een gloednieuw model zou.

  • Langere levensduur van het product: Apple heeft strenge richtlijnen voor hoe lang hun producten moeten meegaan voordat ze als ongeschikt voor gebruik worden beschouwd. Als je refurbished koopt, krijg je een apparaat met een ingebouwde levensduur, zodat het langer meegaat dan andere modellen die momenteel op de markt zijn!

  • Milieuvriendelijkheid: Door te kiezen voor refurbished in plaats van gloednieuw te kopen tegen de volledige winkelprijs, helpt u onze ecologische voetafdruk te verkleinen door onnodige verspilling te voorkomen bij elke stap in het toeleveringsproces (wat ons terugbrengt naar ons volgende punt).

Refurbished iPhone voor ieder budget

Gereviseerde iPhones zijn een geweldige manier om geld te besparen en het milieu te helpen, maar ze zijn ook beschikbaar voor elk budget. Dat komt omdat refurbished iPhones verkrijgbaar zijn in een breed scala aan prijzen. Wil je een instapmodel met 16 GB opslagruimte en een lcd-scherm (in plaats van Retina), dan kost dat misschien maar 100 dollar. Of als je meer geld hebt en op zoek bent naar iets luxers zoals een iPhone XS Max met 512 GB opslagruimte, verwacht dan ongeveer $ 800-$ 900 te betalen voor die telefoon, afhankelijk van de staat en het uiterlijk wanneer deze bij je aankomt!

Conclusion

Ik ben ervan overtuigd dat je een goede keuze hebt gemaakt door een refurbished iPhone kopen. Ik ben ervan overtuigd dat je een goede keuze hebt gemaakt door een refurbished iPhone kopen.