Voor 18:00 besteld, morgen in huis
Écht de aller laagste prijs!
2 jaar garantie, ook op accu
Altijd volledig gratis verzending
95% beveelt ons aan
9.4 tm-wwk
De batterij van een refurbished iPhone

De batterij van een refurbished iPhone

0 reactie minuten lezen

Als je een refurbished telefoon koopt, krijg je de kans om geld te besparen. Maar is het de moeite waard om een refurbished iPhone te kopen als de batterij gebruikt is? In dit bericht vertel ik je hoe je kunt zien of een refurbished iPhone een goede batterij heeft.

Hoe vertel je of een refurbished iPhone batterij goed is?

  • U kunt de batterij zelf testen. Als je een oudere iPhone hebt en wilt zien of je refurbished batterij nog goed is, zijn er manieren waarop je dit zelf kunt doen.

  • Vraag de verkoper om de batterij te testen voordat hij hem aan u verkoopt. Dit is een goede optie als u koopt van iemand die zijn apparaten heeft getest en weet wat hij doet - en het zorgt er ook voor dat hij geen trucjes uithaalt door te beweren dat zijn telefoons zijn getest terwijl ze helemaal niet zijn getest!

  • Koop indien mogelijk zelf een nieuwe batterij; op deze manier is er geen risico dat je met een slechte batterij blijft zitten (hoewel deze optie duurder kan zijn).

Als geen van deze opties om welke reden dan ook werkt, kun je overwegen om in plaats daarvan gerecyclede batterijen te kopen - deze producten zijn gemaakt van gerecycled materiaal, maar voldoen nog steeds aan de hoge normen van Apple en gaan dus meestal niet zo vaak stuk!

Een refurbished telefoon wordt geleverd met een nieuwe batterij.

Als je een refurbished telefoon koopt, moet je ervoor zorgen dat de batterij in goede staat is. Daarvoor zijn er twee manieren:

  • Je kunt het zelf testen door de telefoon een paar dagen te gebruiken en dan te controleren hoeveel stroom er nog op de batterij zit. Als u merkt dat deze bijna leeg is, is het misschien tijd om uw batterij te vervangen door een met meer capaciteit.

  • Je kunt de winkel waar je je refurbished iPhone hebt gekocht ook vragen of ze hun eigen batterijen testen op kwaliteit voordat ze die als onderdeel van hun producten verkopen (dit is iets wat ze al zouden moeten doen). Als zij deze dienst aanbieden en ermee instemmen dit gratis of tegen kostprijs (d.w.z. zonder winst te maken) te doen, ga dan je gang en haal er een bij hen!

Een refurbished telefoon kopen is misschien niet zo slecht als mensen denken.

Veel mensen denken dat het kopen van een refurbished telefoon een slecht idee is, maar dat is niet altijd het geval. Veel mensen realiseren zich niet dat refurbished telefoons goedkoper kunnen zijn dan nieuwe en zelfs betere voorwaarden hebben. Bijvoorbeeld, als je een gebruikte iPhone 6S van Amazon koopt en het is in goede staat zonder krassen of deuken op het scherm en de behuizing (en misschien zelfs met een opgewaardeerde batterij), dan krijg je een geweldige deal! Behalve dat dit minder duur is dan het kopen van een volledig nieuw toestel, zijn er ook enkele voordelen aan het kopen van geconditioneerde toestellen:

  • Ze kunnen worden geleverd met meer opslagmogelijkheden dan hun retail tegenhangers bieden (bijvoorbeeld 64GB in plaats van 32GB). Hierdoor kunnen gebruikers die meer ruimte nodig hebben voor foto's of video's gegevens besparen in plaats van uitsluitend te vertrouwen op cloudopslagdiensten zoals Google Foto's of iCloud Photo Library;

  • iPhones die zijn uitgerust met apps als Facebook Messenger worden mogelijk ook vooraf geladen in plaats van dat ze later via iCloud worden gedownload na het maken van iCloud-back-ups;

Conclusie

Als je op zoek bent naar een manier om geld te besparen en toch een goede telefoon te krijgen, kan het kopen van een refurbished iPhone de juiste keuze zijn. Het is belangrijk om te weten waar je aan begint voordat je er een koopt, maar als je je onderzoek doet, is het niet zo riskant als mensen denken!